Peutergroep Theresia

De peutergroep is voor veel peuters de eerste vaste speelplek buitenshuis. Door de jaren heen hebben al heel wat peuters hun vaste plek bij peutergroep Theresia gevonden.

Spelen is de belangrijkste doelstelling van onze peuterspeelzaal:

• Spelen met leeftijdsgenootjes
  • Spelen met veelzijdig speelgoed
  • Buiten spelen in een veilige omgeving
  • Creatief bezig zijn
  • In een gezellige ruimte die zoveel mogelijk is aangepast aan de spelmogelijkheden van peuters.

Peutergroep Theresia hoort bij de Theresiaschool en maakt deel uit van een zelfstandige stichting. Inschrijven is bij ons gratis. U kunt uw kind inschrijven via ons inschrijfformulier. U kunt het formulier invullen, printen, ondertekenen en naar ons opsturen.

Als u uw kind hebt ingeschreven, bevestigen we of wij plaats hebben voor uw kind. Hebben wij plaats, dan kan uw kind bij ons komen spelen zodra het twee jaar is. Bij voorkeur plaatsen wij kleuters voor minimaal één, maximaal drie dagdelen. Wilt u dat uw kind één dagdeel bij ons komt spelen, of juist meer ochtenden, neemt u dan contact op met Marion Rodenberg.

De peuterspeelzaal is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30-12.00 uur.

De leiding van peuterspeelzaal Theresia bestaat uit twee gediplomeerde peuterleidsters.

• Op maandag, dinsdag en woensdag: Marion Rodenberg.
  • Op donderdag en vrijdag: Ineke de Groot

Zij worden geholpen door vaste stagiaires, hulpouders en vrijwilligers.

Peutergroep Theresia
Gregoriuslaan 4
3723 KR Bilthoven
030-2299012

Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met Marion of Ineke via peutergroep@theresiaschool.nl.

Inspectierapport 2016

Klachtenreglement 2016